Nieuws

Nieuws2020-10-19T13:57:00+00:00
2112, 2020

Nieuwe website

Wij zijn er al weer enkele weken mee bezig om de nieuwe website op orde te krijgen. De nieuwe site is vooral bedoeld om snel d.m.v. een foto informatie uit te wisselen. Het is een flinke klus ,maar langzamerhand krijgt u van elk item een foto te zien. Technisch misschien niet de mooiste foto’s ,maar het zijn wel actuele foto’s van onze voorraad.

2112, 2020

Corona

Studio Alkmaar is vanwege de Corona-maatregelen tijdelijk gesloten. Verzenden en afhalen aan de deur is op afspraak wel mogelijk. Ook een demonstratie van apparatuur bij u thuis is mogelijk.

Op  tweede en derde Kerstdag zijn wij dit jaar ook dicht.

Ondanks alle beperkingen wensen wij iedereen een mooie Kerst en een goed Nieuwjaar

211, 2020

Lavardin

Deze week een oude liefde binnen gekregen. De Lavardin IS-X. Ik ben hem aan het inspelen en hoor direct waarom ik dit ooit zo mooi vond. Zelfs oude jaren zestig Cd’s klinken een stuk prettiger. De enige beperking is het geringe vermogen. Met 40 Watt wordt de keuze voor de speakers wat beperkt, maar met een wat hoger rendement gaat het fantastisch. Een tip voor de liefhebber van de oudere popmuziek.

1210, 2020

Op afspraak open

Midden in het Corona tijdperk houden we de winkel kleinschalig op afspraak open.
Bekijk onze contactpagina voor actuele openingstijden.

2307, 2020

De uitverkoop is officieus gestart

Ondanks de nodige fysieke en algemene tegenslagen in de afgelopen periode ,verloopt de verkoop redelijk en dat geeft de burger weer moed.
De uitverkoop is officieus gestart, maar zal waarschijnlijk vooral in het najaar gaan plaatsvinden.

2307, 2020

Coronatijd

Om onze klanten optimaal te kunnen helpen in de Coronatijd werken wij vanaf nu ook in het weekend alleen op afspraak.

Graag dus vooraf even bellen of mailen om een geschikt tijdstip af te spreken.

1204, 2020

Bijzondere actieve luidspreker

Dde afgelopen weken druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw type bijzondere actieve luidspreker. De eerste klank-resultaten zijn zeer bemoedigend. Hij moet volgende week nog naar de spuiterij en vooral de dipool Heil AMT tweeter en de open Scanspeak middentoner maken het verschil. Voor de nieuwsgierigen: deze week dus nog als prototype te beluisteren

903, 2020

Audio Show Alkmaar achter de rug

Dde show is weer achter de rug. Dit was de laatste editie die wij zelf organiseerden. Dutch Audio Event neemt het stokje over en zal de 2021 editie organiseren. Wij hebben het 12 jaar met veel plezier gedaan en laten we hopen dat de nieuwe organisator deze show tot nog grotere bloei kan brengen.

Nu concentreren wij ons weer op de uitverkoop in de winkel en enkele nieuwe luidspreker-projecten.

2601, 2020

Deelnemers Audio Show Alkmaar

Hieronder in willekeurige volgorde de namen van de importeurs die zich hebben ingeschreven voor de AZshow 2020 op 29 februari en 1 maart a.s.:

– Audiolympic

– Connect2multimedia

– D-audio (D-audio)

– Driade luidsprekers

– Helios (ATC, Benchmark)

– Hepta Audio Design (Hepta)

– Hifinesse (o.a. Nordost, Quantum, Gamut, Gryphon)

– Indiana Line (Indiana Line, Antimode)

– Knooppunt Audio (Amphion, Densen, Innuos)

– Mafico (Bryston, AYON)

– Monitor Audio (Monitor Audio , Transrotor, Wireworld , Roksan)

– More Music (Avalon, Spectral, Moon,  Pass Labs, DCS, Prima Luna)

– Musical Reality (Von Schweikert, KR Audio , Modwright, Solid Tech)

– Reference Sounds (Levinson, Revel, Ayre, Transparent)

– Simply Audio (Remton)

– Y/N audio (X-odos , B-audio)

– Purecable

– Hear Everything  (CEC ,Guru)

– CDVinyl4you (Cd’s, WBT , Kimber)

– Audipulse (Vincent, ASR)

– Hans Audio ( Franco Serblin, Lumin)

– Music2 ( Blumenhofer , Octave )

– Twinstatic

101, 2019

Nieuws berichten 2019

31/12/19 De laatste update van 2019. Wij kijken terug op goed verlopen 2019 en vanaf nu richten wij het vizier op 2020. In 2020 streven wij er naar om de voorraad in onze winkel in Oterleek zo goed mogelijk weg te verkopen om daarna het pand te koop aan te kunnen bieden.

22/12 Na de kerst zijn wij vrijdag en zaterdag geopend (27 en 28 dec) voor de klanten die nog wat geld willen uitgeven aan mooie spulletjes en een goed geluid. Voor nu: prettige kerstdagen.

19/12 Gisteravond kwam de AudioClubVelsen op bezoek in Oterleek. We hadden 3 sets voor ze opgebouwd met voor elck wat wils. Met bijv. Magnepan ,Scanspeak en Air Motion Transformers als tweeters. Zomaar wat dingen die je niet elke dag hoort. Het viel duidelijk in de smaak. Grappig was wel dat het kleinste setje er met de prijs van het beste geluid vandoor ging. Daar stond dan ook de platenspeler als bron aangesloten. Het moet gezegd : de sound stond als een huis. In de pauze mocht iedereen uitgebreid zijn mening geven en de discussies gingen na de pauze gewoon enthousiast door. Kortom,wederom een geslaagde clubavond op locatie.

08/12 Een gezellig druk weekend met luxe verkopen. December ziet er goed uit.

01/12 De laatste maand van dit jaar is ingegaan. Tijd voor feesten en gezelligheid. Binnenkort krijgen wij de Audio Club Velzen weer op bezoek. Lekker muziekje , hapje , drankje ,mooie sets. Gegarandeerd een leuke en informatieve avond.

26/11 BLACK FRIDAY Aanstaande vrijdagmiddag hebben we onze eigen versie van Black Friday in de winkel. Zoals : alle demo-luidsprekers met 25 % korting. Wij werken op afspraak , dus meld u even aan als u langs wilt komen.

12/11 Het is weer analoog-tijd. Deze week o.a. 2 draaitafels, 2 luxe-elementen en 3 phonoversterkers verkocht. […]

Ga naar de bovenkant