Nieuws

Nieuws2020-10-19T13:57:00+00:00
1305, 2022

demo Audioclub Velzen

Woensdag 18 mei heb ik een afspraak bij Audio Club Velzen. Ik ga daar een set LUA demonstreren bestaande uit de Appassionata (buizen CD), de Sinfonia (2 x 65 W geintegreerde buizenversterker) en de Con Espressione luidsprekers. Als extra bron neem ik mee de Acoustic Solid Metall draaitafel met Jico element. Ik ben er in de loop der jaren 2 x eerder geweest en het zal ook nu wel weer een gezellige en leerzame avond worden.

3003, 2022

Lekker bezig

Hoewel niet zo zichtbaar op de website ,wordt de winkelvoorraad langzamerhand kleiner. Elke week verdwijnen er wel weer enkele items. Maar er komen ook apparaten bij, zoals 12 “armen van Jelco, draaitafel-elementen en voorversterkers van Lua en Symphonic Line. Ondanks de opruiming blijven wij dus voorlopig lekker bezig.

101, 2022

Een goed 2022 gewenst

Een goed 2022 gewenst. Afgelopen jaar was voor ons het jaar van de grote veranderingen. De show in het AZ-stadion kon niet doorgaan en ons pand in Oterleek werd verkocht. Daarmee startte een ingrijpende operatie om alle audio uit het pand te evacueren en elders op te slaan. De restant voorraad verkopen we zoveel mogelijk in het komende jaar 2022 en daarmee zal een einde komen aan 23 jaar activiteiten van Studio Alkmaar. Maar zo ver is het nu nog niet. Komend jaar gaan we er weer fris tegenaan en hopen we vele vaste klanten nog eens te mogen ontvangen.

912, 2021

Deze week nog even druk geweest met het organiseren van enkele internationale transporten. De nieuwe luisterruimte begint ook langzamerhand wat orde te vertonen. En de klank valt ook niet tegen. Ik heb een grote collectie LP’s die ik de komende maanden wil gaan draaien, dus daar gaat ook al weer de nodige tijd inzitten. Maar op afspraak gaat de verkoop ook gewoon door.

1010, 2021

inrichten

De verhuizing is achter de rug. De nieuwe eigenaar heeft zijn intrek genomen in Oterleek en wij gaan op kleine schaal verder met de uitverkoop in Sint Pancras. Er is nog veel te doen aan de inrichting en de verkoop ligt dus momenteel vrijwel stil. Vanaf volgende week zullen wij weer klanten -na telefonische afspraak- op onze nieuwe lokatie kunnen ontvangen.

210, 2021

Verhuisd

Studio Alkmaar zit niet meer in Oterleek, maar houdt vanaf nu kantoor op mijn huisadres in Sint Pancras. De website en email werken weer en ons telefoonnummer is vanaf nu alleen mobiel te bereiken. Bezoek aan onze kleine showroom is na telefonische afspraak mogelijk.

1909, 2021

email tijdelijk buiten gebruik ivm verhuizing

Het is zover. De verhuizing is begonnen. Vanaf maandag 20-9-21 is onze lokatie in Oterleek gesloten. Wij zijn nog wel telefonisch bereikbaar en hopen de email op korte termijn ook weer actief te maken. Er is nog genoeg voorraad om de komende tijd op een andere lokatie door te gaan. Deze week  zullen wij druk zijn met het gereedmaken van de nieuwe verkooplokatie.

109, 2021

Verhuizen

Wij zitten nu midden in de verhuizing. Het pand in Oterleek wordt langzaam leger. Maar we hebben nog enkele weken te gaan en de verkoop gaat door.

1907, 2021

Draaitafels

Deze week o.a. diverse Acoustic Solid draaitafels en een set Wilson luidsprekers verkocht . Daarbij ook nog een kleine inruil gedaan, hoewel dit niet echt meer de bedoeling is. Inmiddels vordert de inrichting van de ruimte bij mij thuis , zodat de eventueel resterende voorraad uit de winkel begin september op een bruikbare plek zal terechtkomen.  Wel een tijdrovende klus.

807, 2021

Demo-opstellingen

Er staan momenteel meerdere sets demo-klaar te spelen. Bijvoorbeeld een set Klipsch La Scala op een set AudioNote buizenversterkers. En een set LUA Con Emozione mk2 speakers op een LUA Sinfonia buizenversterker.

De integrated Lavardin IS-X staat nog te spelen op de van Medevoort Electrostaten. En de Lavardin voorversterker staat aangesloten op de grote monoblokken van Symphonic Line met de Artos luidsprekers.

De Symphonic Line RG14 Edition speelt met de gouden oude Translators.

Genoeg te beluisteren in de winkel dus.

Ga naar de bovenkant