Nieuws

Nieuws2020-10-19T13:57:00+00:00
2703, 2021

Uitverkoop luidsprekers

Ons winkelpand is verkocht. Begin september is de oplevering. Dan moet alle voorraad er uit zijn,inclusief kasten, tafels, lampen en schilderijen. Sommige voorraad (de kleine onderdelen ) is eenvoudig te verhuizen en ook later weer te verkopen. De grotere items verkopen wij het liefst rechtstreeks vanuit de winkel. Dat scheelt een hoop heen en weer gesjouw en nu hebben we nog een goede demoruimte ter beschikking met diverse apparatuur. Daarom beginnen we de uitverkoop met de luidsprekers en de grote (zware) versterkers. De huidige prijzen mag u daarom zien als richtprijzen. Heeft u serieuze interesse in een bepaald product, laat het ons dan weten en dan moet het gek gaan willen we het niet over de prijs eens kunnen worden.

903, 2021

luistersets in de winkel

Wij mogen weer op afspraak bezoekers/luisteraars ontvangen. Er staan inmiddels enkele fraaie sets te  spelen. Bijv. een LUA set met de grote Con Emozione MK2 speakers op de Sinfonia buizen-versterker. Een superset, die direct overtuigt. Maar ook een set met gewichtige Wilson Witt speakers op een Usher 1.5 mk2 eindversterker. Of wat te denken van een Accuphase set met de C2410 voorversterker en de krachtige P7100 eindversterker op de Artos  Rainbow Cell luidsprekers. Ook een prachtige combi zijn de Lavardin voorversterker samen met de Symphonic Line eindblokken op de Artos speakers.  Minder powerfull maar daarom niet minder muzikaal is een klein setje met de Lavardin IS op de Hihat speakers. Er is veel om te beluisteren en om van te genieten. Maak dus gewoon een afspraak en kom vrijblijvend langs voor een oorstreling en een kop koffie.

2302, 2021

Beperkt open

Sinds kort mogen wij weer beperkt open zijn. Wij werken uitsluitend op een telefonisch of per mail afgesproken tijdstip. Dit houdt voor u in dat u na afspraak de enige bezoeker in de winkel zult zijn. Het is natuurlijk minder gezellig om even bij te kletsen ,maar u heeft als voordeel dat wij alle tijd aan u en uw wensen kunnen besteden. En daarmee hebben zowel u als wij de minste kansen op Corona-perikelen.

2112, 2020

Nieuwe website

Wij zijn er al weer enkele weken mee bezig om de nieuwe website op orde te krijgen. De nieuwe site is vooral bedoeld om snel d.m.v. een foto informatie uit te wisselen. Het is een flinke klus ,maar langzamerhand krijgt u van elk item een foto te zien. Technisch misschien niet de mooiste foto’s ,maar het zijn wel actuele foto’s van onze voorraad.

2112, 2020

Corona

Studio Alkmaar is vanwege de Corona-maatregelen tijdelijk gesloten. Verzenden en afhalen aan de deur is op afspraak wel mogelijk. Ook een demonstratie van apparatuur bij u thuis is mogelijk.

Op  tweede en derde Kerstdag zijn wij dit jaar ook dicht.

Ondanks alle beperkingen wensen wij iedereen een mooie Kerst en een goed Nieuwjaar

211, 2020

Lavardin

Deze week een oude liefde binnen gekregen. De Lavardin IS-X. Ik ben hem aan het inspelen en hoor direct waarom ik dit ooit zo mooi vond. Zelfs oude jaren zestig Cd’s klinken een stuk prettiger. De enige beperking is het geringe vermogen. Met 40 Watt wordt de keuze voor de speakers wat beperkt, maar met een wat hoger rendement gaat het fantastisch. Een tip voor de liefhebber van de oudere popmuziek.

1210, 2020

Op afspraak open

Midden in het Corona tijdperk houden we de winkel kleinschalig op afspraak open.
Bekijk onze contactpagina voor actuele openingstijden.

2307, 2020

De uitverkoop is officieus gestart

Ondanks de nodige fysieke en algemene tegenslagen in de afgelopen periode ,verloopt de verkoop redelijk en dat geeft de burger weer moed.
De uitverkoop is officieus gestart, maar zal waarschijnlijk vooral in het najaar gaan plaatsvinden.

2307, 2020

Coronatijd

Om onze klanten optimaal te kunnen helpen in de Coronatijd werken wij vanaf nu ook in het weekend alleen op afspraak.

Graag dus vooraf even bellen of mailen om een geschikt tijdstip af te spreken.

1204, 2020

Bijzondere actieve luidspreker

Dde afgelopen weken druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw type bijzondere actieve luidspreker. De eerste klank-resultaten zijn zeer bemoedigend. Hij moet volgende week nog naar de spuiterij en vooral de dipool Heil AMT tweeter en de open Scanspeak middentoner maken het verschil. Voor de nieuwsgierigen: deze week dus nog als prototype te beluisteren

Ga naar de bovenkant